Incendiu într-o cameră a unui cămin din Cimișlia. 63 de elevi au fost evacuați în timpul nopții

0

În această noapte  intervenția pompierilor a fost nevoie și în orașul Cimișlia. Potrivit informațiilor recepționate arderea s-a produs în jurul orei 01.34 într-o camera a unui cămin al Școlii Profesionale Polivalente. Potrivit unui comunicat emis de IGSU al MAI pentru stingerea incendiului la fața locului a ajuns o echipă de pompieri, care în scurt timp au evacuat din incinta căminului  63 de elevi pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Conform datelor oferite de  IGSU, focul a cuprins un panou electric în coridor de la etajul trei a căminului. Salvatorii au lichidat arderea în cel mai scurt timp. Nici o persoană nu a avut de suferit. În contextul dat cauza și circumstanțele producerii incendiilor urmează a fi stabilite de specialiști.

Menționăm că angații  IGSU îndeamnă repetat populația să respecte regulile antiincendiare, special în perioada sezonului rece. Pentru evitarea incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon pompierii îndeamnă oamenii să verifice și să utilizeze sobele în mod corespunzător. Cetățenii sunt rugați să stingă focul din sobă pe parcursul nopții pentru a evita incendiile și intoxicațiile, dar și să fie prudenți la utilizarea instalațiilor electrice de încălzit.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture