Droguri în valoare de 250 mii de lei, ridicate de Poliție în urma mai multor percheziții

Trei persoane au fost reținute.

0

Ofițerii Direcţiei investigaţii Nord a Inspectoratul Național de Investigații, Inspectoratului de Poliție  Bălţi și procurorii Procuraturii Bălţi, au documentat și demascat activitatea infracțională a unui grup de persoane care, ar fi cultivat și înstrăinat  droguri în proporţii deosebit de mari  pe teritoriul  raionului Ialoveni şi zona de nord a țării, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.  

În contextul dat pe parcursul a cinci luni, polițiștii au întreprins măsuri și acțiuni de urmărire penală pentru deconspirarea activității. Astfel, polițiștii au stabilit că suspecții cu vârsta cuprinsă între 35 și 50 de ani, ar fi pus în circulație marijuana. Astfel ca urmare a perchezițiilor în depozite,  automobilele și domiciliile  suspecților, polițiștii au ridicat marijuană, plante de cânepă, telefoane mobile, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor.

Potrivit datelor oferite de oamenii legii valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie  250 000 de lei. Suspecții au fost reținuți. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune  se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

În continuare sunt întreprinse acţiuni în vederea stabilirii şi altor persoane care au participat ori au favorizat la comiterea infracţiunii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture