După aproape 24 de ore de proces de judecată, magistrata Natalia Costaș a intrat în deliberare. Tauber așteaptă decizia

0

După aproape 24 de ore de proces de judecată, în cazul posibilei excluteri din alegeri a candidatului PP ȘOR, Marina Tauber la funcția de primar de Bălți,  magistrata Natalia Costaș a intrat în deliberare. Marina Tauber a fost acuzată, în urma unor sesizări depuse la CEC, că ar fi cheltuit bani, pe care nu i-a declarat, pentru a-i hrăni pe simpatizanții care au susținut-o în campanie electorală, transmite nordnews.md. 

Amintim că membrii Comisiei Electorale Centrale au solicitat excluderea Marinei Tauber din cursa electorală, contracandidata lui Nicolae Grigorișin. În cazul în care va avea loc eliminarea acesteia din cursă, conform legii bătălia se va da între următorii doi candidați care au acumulat cele mai multe voturi în primul tur, adică Grigorișin și candidatul PAS-Boris Marcoci. Situația pare să fie încordată și neclară, întrucât buletinele de vot au fost deja tipărite pentru municipiul Bălți cu următorii candidați: Marina Tauber și Nicolae Grigorișin.

Comisia Electorală Centrală a încheiat procesul de tipărire a buletinelor de vot pentru organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor locale noi pentru funcția de primar care vor avea loc duminică, 5 decembrie curent și au fost expediate consiliilor electorale de circumscripție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture