După șorici și struguri la Bălți. Igor Dodon surprins la Piața Centrală

0

A venit la Bălți pentru cumpărături. Este vorba despre Igor Dodon, care a fost suprins, astăzi în Piața Centrală din oraș. Ca de obicei, socialiștii nu au anunțat presa despre venirea acestuia. Întrabat care este scopul vizitei sale, Dodon ne-a răspuns că a venit să cumpere șorici și struguri.

,,- Cu ce scop ați venit la Bălți?

– Să cumpăr poamă.

– Și cum va reușit?

– Am cumpărat.

– La ce preț?

-Prețurile sunt diferite. 15,20, 30 dacă este Kismis.

-Vă aranjează prețurile?

-Sunt mari, pentru Moldova mari. Dar pe de altă parte pentru producători este bine. Și am cumpărat încă șorici.

-Vă place șoriciul?

-Cine din moldoveni nu iubește șoriciul?”

 

De această dată fără bodyguarzi, și fără mașini de escortă, însoțit de câțiva consilieri locali socialiști, Dodon s-a plimbat printre tarabele pieții. Acesta a dat mâna și s-a îmbrățișat cu oamenii, deși municipiul Bălți este una dintre cele mai afectate de Covid. Cât ține despre Alexandr Nesterovschi, candidatul socialiștilor pentru funcția de primar de Bălți, Igor Dodon spune că are toate șansele.

Totodată Igor Dodon spune că a venit la Bălți pentru a distruge miturile conform cărora ar fi fugit din țară.

Liderul PSRM a decis să-și depună mandatul de deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut pe 18 octombrie.  ,,Eu nu văd sensul să fiu în acest Parlament”-astfel și-a argumentat decizia Igor Dodon.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture