Focuri de armă la un service auto din Cupcini: Un tânăr a ajuns la spital

O bătaie s-a terminat cu focuri de armă în orașul Cupcini, raionul Edineț. Incidentul a avut loc aseară. În urma împușcăturilor un tânăr a ajuns la spital, transmite  Deschide.md.

„Aseară, în jurul orei 19:30 la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Edineț a fost înregistrată informația telefonică de la un bărbat de 72 de ani, locuitor al orașului Cupcini, care a comunicat că la Autoservisul din apropiere se aud împușcături. 

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au constatat că, la 2 octombrie, în jurul orei 19:15 la garajul în care se prestează servicii de reparații auto ce aparține unui bărbat de 27 de ani, locuitor al orașului Cupcini din raionul Edineț, au venit cu un automobil patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani toți locuitori al raionului Edineț”, a declarat pentru Deschide.MD, Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Edineț.

Aceeași sursă a mai comuniat că trei persoane din grupul de bărbați, au inițiat un conflict și i-au agresat fizic pe doi angajați de 23 și 35 de ani, care activau în acel moment în garaj.

„La scurt timp a venit și proprietarul garajului. În timpul altercației, unul dintre agresori, un bărbat de 53 de ani, a efectuat patru împușcături în direcția proprietarului garajului din arma cu țeavă ghintuită de model Baikal-442, care este deținută legal de către persoana suspectă. 

Ulterior, agresorii au fugit de la fața locului. Victima, de 27 de ani a fost transportat la Spitalul raional Edineț, cu trei plăgi împușcate în regiunea abdomenului. Toți agresorii în scurt timp, după incident au fost depistați de către angajații poliției. Bărbatul de 53 de ani, care a efectuat împușcăturile a fost reținut pentru 72 de ore. La moment se desfășoară acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale pe caz”, a mai spus Talpă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture