/FOTO/ Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuat lucrări de construcție la Botanica. Muncitorii, transportați la spital

Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuau lucrări de construcție pe strada Valea Trandafirilor din Capitală. Muncitorii au fost transportați la spital, scrie tv8.md.

„Astăzi, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a debloca două persoane care s-au prăbușit în gol în timpul ce efectuau lucrările de construcție pe strada Valea Trandafirilor. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:20”, a spun reprezentanții IGSU.

Salvatorii, care au intervenit la locul accidentului, au stabilit că doi bărbați au rămas blocați sub dărâmăturile schelei prăbușite.

Muncitorii au fost deblocați în scurt timp. Potrivit informațiilor, bărbații au suferit diverse traumatisme și au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture