Fura din casa în care lucra ca menajeră. O femeie din Soroca, reținută după ce a luat bani și bunuri în valoare de peste 200 de mii de lei.

0

O femeie de 42 de ani, din Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiști pentru săvârșirea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari. Potrivit comunicatului emis de Poliția Republicii Moldova femeia a fost reținută în urma unei seziri depuse la poliție de către un bărbat de 37 de ani. Acesta a comunicat oamenilor legii că periodic din locuița sa dispar sume mari de bani și alte bunuri.

Mai mult decât atât, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de cinci luni de către proprietari. În contextul dat, proprietarul a instalat în apartament camere de supraveghere video, care, au arătat că femeia ar fi implicată în furt.

Suspecta a fost documentată pe parcursul a două săptămâni, polițiștii acumulând probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Aceasta, în timp ce făcea curățenie, sustrăgea bani și bijuterii.  Prejudiciul cauzat proprietarului se ridică la  circa 202 800 de lei.

În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vina, iar în buzunarele acesteia au fost depistați bani care ar fi sustrași din locuință. Suspecta a fost reținută pentru cica 72 de ore.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture