Incendiu într-un bloc din sectorul Botanica al capitalei. Circa 3 echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului

Nici o persoană nu a avut de suferit.

0

În seara zilei de 15 decembrie pompierii au intervenit pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la cablurile electrice dintr-o scară a blocului de locuit pe adresa Trandafirilor 13/2, din municipiul Chișinău.

Potrivit comunicatului emis de IGSU al MAI apelul către  Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23. În contextul dat potrivit datelor înregistrate în scara blocului a fost observat fum dens și flăcări. La fața locului au fost îndreptate circa 3 echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că în scară ard cablurile contoarelor electrice de la etajele 1 până la etajul 9.

Arderea a fost lichidată la ora 20:57. Mai mult decât atât, în timpul intervenției din apartamentele blocului au fost evacuate în jur de  7 persoane inclusiv un minor pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere. Menționăm că, nici o persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture