Gavrilița la Bălți: ,,Scopul vizitei noastre este de a crea locuri de muncă, prin susținerea IMM-urilor”

0

,,Crearea locurilor de muncă prin încurajarea întreprinderilor mici și mijlocii– cu acest scop a venit Natalia Gavrilița, prim-ministra R.Moldova, astăzi la Bălți. Premierul Zona Economică Liberă,  universitatea din Bălți, societatea pe acțiuni ,,Incomlac” și Cet-NORD. Vizitele oficialului au avut loc cu ușile închise, iar jurnaliștii cu mare greu au reușit să ofere cîteva întrebări.

Totodată, premierul țării ne-a informat că a discutat cu reprezentanții companiilor cu capital străin din Bălți despre condițiile în care activează oamenii. Potrivit Nataliei Gavrilița, în următorii 3 ani compania va mai deschide alte 800 de locuri de muncă.

Ultima vizită, Natalia Gavrilița a întreprinso la societatea pe acțiuni „CET-Nord”. Vadim Rusu, șeful oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, ne-a spus că discuțiile în cadrul întreprinderii vor fi legate de problema de gaze, dar și despre planurile de viitor al companiei.

 Astăzi, 4 noiembrie Natalia Gavrilița a întreprins o vizită la 4 obiecte economice din orașul Bălți.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture