Cadavrele a 2 bărbați de 25 și 26 de ani din Bălți, depistați într-o fâșie forestieră. Cei doi erau de negăsit de 4 zile

0

Astăzi, în jurul orei 13:50 în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Ajunși la fața locului, polițiștii împreună cu medicul legist, în urma examinării inițiale, au constatat că cadavrele aveau semne vizible de moarte violentă, caracteristice maltratării.

La moment oamenii legii întreprind toate măsurile necesare pentru identificarea persoanelor care ar fi comis infracțiunea.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru omor, în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture