Cei doi tineri din Bălți ar fi fost omorâți din cauza jocurilor de cărți

4

Tinerii de 25 și 26 de ani  din Bălți ar fi fost omorâți cu o deosebită cruzime din cauza jocurilor de cărți. Unele surse mass-media scriu că cei doi ar fi fost legați de copac și bătuți până la moarte. Pe corpurile neînsuflețite au fost descoperite semne de moarte violentă, în special în regiunea capului. Potrivit unor surse, oamenii legii au deja un suspect. Actualemente se întreprind toate măsurile necesare pentru identificarea persoanelor care ar fi comis dublul omor. 

Reamintim că astăzi, 4 noiembrie în jurul orei 13:50 în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Ajunși la fața locului, polițiștii împreună cu medicul legist, în urma examinării inițiale, au constatat că cadavrele aveau semne vizible de moarte violentă, caracteristice maltratării.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru omor, în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
  1. Anonim spune

    Criminalii ar trebui dati pe mina parintilor,se va face dreptate.E groaznic si strigator la cer ce se petrece cu lumea in ziua de azi

  2. […] btv.md, tinerii de 25 și 26 de ani  din Bălți ar fi fost omorâți cu o deosebită cruzime din […]

  3. […] btv.md, tinerii de 25 și 26 de ani  din Bălți ar fi fost omorâți cu o deosebită cruzime din […]

  4. Condamnat spune

    acesti avocati Lichii lua banii si nu face nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture