Noi detalii în cazul dublului omor: Mâinile unuia dintre tineri au fost legate la spate cu o centură de piciorul drept

0

Cei doi tineri au fost uciși în bătaie, cu deosebită cruzime, și lăsați să zacă la sol, într-o fâșie forestieră. Mâinile unuia dintre ei au fost legate la spate cu o centură de piciorul drept, iar cadavrul celui de-al doilea tânăr zăcea în proximitate pe jumătate dezbrăcat. Ambii sunt cu capurile însângerate. Detaliile au apărut pe canalul de telegram Ungureanu 112.

Unul dintre ei anterior a fost în vizorul poliției. Tinerii nu ar mai fi dat semne de viață de marți, 2 Noiembrie.

Cei doi ar fi fost omorâți cu bestialitate din cauza jocurilor de cărți. Pe corpurile neînsuflețite au fost descoperite semne de moarte violentă, în special în regiunea capului. Potrivit unor surse, oamenii legii au deja un suspect. Actualemente se întreprind toate măsurile necesare pentru identificarea persoanelor care ar fi comis dublul omor.

Reamintim că astăzi, 4 noiembrie în jurul orei 13:50 în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Ajunși la fața locului, polițiștii împreună cu medicul legist, în urma examinării inițiale, au constatat că cadavrele aveau semne vizible de moarte violentă, caracteristice maltratării.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru omor, în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture