Dublul omor de la Fălești: 4 tineri au fost reținuți de INI și mascații Fulger

0

Patru tineri au fost reținuți noaptea trecută fiind suspectați că i-au ucis cu o deosebită cruzime pe tinerii de 25 și 26 de ani, cadavrele cărora au fost găsite zăcând într-o fâșie forestieră din localitatea Hliuți, raionul Fălești. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Iurie Podarilov, șeful IGP.

Suspecții s-au dovedit a fi tineri de aproximativ aceleași vârste cu victimile, au antecedente penale și sunt originari din raioanele de Nord ale R.Moldova.

„Crima a fost descoperită într-un timp record, aproximativ 8 ore, datorită implicării angajaților IP Bălți, IP Fălești, INI și a mascaților de la BPDS „Fulger”, a precizat Podarilov.

Șeful IGP a ținut să menționeze că mai multe detalii despre crimă, dar și despre descoperirea acesteia vor fi oferite în cadrul unui briefing de presă care va avea loc pe parcursul zilei la IGP.

Cei doi ar fi fost omorâți cu bestialitate din cauza jocurilor de cărți. Pe corpurile neînsuflețite au fost descoperite semne de moarte violentă, în special în regiunea capului. Potrivit unor surse, oamenii legii au deja un suspect. Actualemente se întreprind toate măsurile necesare pentru identificarea persoanelor care ar fi comis dublul omor.

Reamintim că ieri, 4 noiembrie în jurul orei 13:50 în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru omor, în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture