Dublul omor de la Fălești: Crima ar fi fost comisă de un grup de tineri originari din Chișcăreni și Mărăndeni

0

Dublul omor de la Fălești ar fi fost săvârșit de un grup de tineri originari din raioanele Sîngerei și Fălești. 2 ar fi originari din satul Chișcăreni, iar 2 din Mărăndeni. Cei 4 ar avea vârstele curpinse între 20 și 30 de ani. Suspecții au fost reținuți noaptea trecută de către INI și mascații Fulger. Iurie Podarilov, șeful IGP a declarat că reținuții ar avea antecedente penale. 

Unii din prietenii decedaților susțin că cei doi ar fi mers în satul Mărăndeni pentru a juca cărți cu un alt grup de tineri.

Cei doi ar fi fost omorâți cu bestialitate din cauza jocurilor de cărți. Aceștia au fost uciși în bătaie, cu deosebită cruzime, și lăsați să zacă la sol, într-o fâșie forestieră. Mâinile unuia dintre ei au fost legate la spate cu o centură de piciorul drept, iar cadavrul celui de-al doilea tânăr zăcea în proximitate pe jumătate dezbrăcat. Ambii sunt cu capurile însângerate. Detaliile au apărut pe canalul de telegram Ungureanu 112.

Reamintim că ieri, 4 noiembrie în jurul orei 13:50 în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru omor, în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture