Ghețușul de pe străzile din Bălți nu cruță pe nimeni

Ghețușul de pe străzile din Bălți nu cruță pe nimeni. Zeci de bălțeni au fost spitalizați cu diverse traumatisme din cauza ghețușului format pe trotuoarele orașului. Potrivit medicilor, în ultima perioadă, numărul pacienților au crescut.

Acolo lângă casă am căzut”.

Am căzut pe ciment”.

Am căzut la piață, pe gheață, omătul a acoperit gheața și nu am văzut”.

În ultimele 24 de ore, la Spitalul de Urgență au apelat peste 100 de personae. Aproape 20 dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale speciale.

În perioada rece a anului, o problemă aparte o constituie temperaturile scăzute. Un om al străzii a ajuns la Spitalul Municipal din Bălți cu hipotermie. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, a fost spitalizat și urmează să fie operat.

Am fost în adidași albi și o singură pereche de ciorapi și nu am simțit cum am înghețat”.

Boschetarul urmează să fie supus la a doua intervenție chirurgicală, după ce în anul 2012 a ma-i avut una, tot din cauza digerăturilor.

În perioada rece, începând de pe data de 30 decembrie până în prezent în incinta Spitalului Municipal Bălți s-au adresat trei persoane cu suprarăciri și digerături, dintre care două persoane au fost spitalizate”.

În data de 31 decembrie, o persoană fără adăpost a murit din cauza degerăturilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture