BĂLȚENII SUNT NEMULȚUMIȚI DE CALITATEA DEZĂPEZIRII DRUMURILOR

Pietonii și șoferii din orașul Bălți sunt nemulțumiți de calitatea lucrărilor de dezăpezire atât adrumurilor , cât și trotuarelor. Potrivit lor ninsoarea care a căzut acum două zile le dă bătăi, chiar dacă responsabilii de Direcției Reparație și Construcției a Drumurilor au dat asigurări că o bună parte din arterele principale sunt practicabile..

Dacă este să-I dăm o notă de la unu până la cinci. Un trei cu plus. N-au împrăștiat material antiderapant suficient. Drumurile sunt lunecoase. Mai ales în fața școlii nr.17 unde este o trecede pentru pietoni. Bine că încă nu au revenit copii la studii căci mașinile dacă frânează nu se opresc.”

”Sunt curățite bine trotuarele, dar ar fi bine să mai împrăștie nisip, pentru a evita accidentele. Eu deja am suferit o fractură a mâinii.”

În prezent sunt bune. Nu alunecăm. Nu se vede asfaltul. Drumarii ar trebui să lucreze mai bine.”

În acelaşi timp, reprezentanţii Direcției reparație și Construcției a drumurilor dau asigurări că se circulă fără dificultate pe toate drumurile. Ei au mai adăugat că pentru ambuteiajele create pe străzile din municipiu se fac responsabili se fac șoferii. Potrivit lor, conducătorii auto ar trebui să-și schimbe pneurile de vară pe cele de iarnă și să respecte distanța în trafic.

Se plâng oamenii pe drumari și calitatea lucrărilor de dezăpezire. Dar aș dori să precizez un lucru. Nu toți șoferii și-au echipat automobile cu pneuri de iarnă. În calitate de șofer, dvs sunteți mulțumit? Sunt mulțumit. Astăzi am făcut un tur prin oraș pentru a verifica calitatea lucrărilor. Sunt nejunsuri, dar nu trebuie să exagerăm.”

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat în data de șapte ianuarie vor cădea ninsori pe întreg teritoriul țării.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture