Colectarea semnăturilor de revizuire a Constituției la Bălți

”Vrem un președinte ales de popor.” Asta au spus bălțenii când s-au apropiat de centrele mobile de colectare a semnăturii pentru desfăşurarea referendumului republican de revizuire a Constituţiei. Locuitorii orașului Bălți au speranța că odată cu operarea modificărilor în Legea Supremă vor avea un viitor mai bun.

Vrem schimbări în țară, că ne-am săturat de hoți și de bandiți și dam ne doare și capu de atâta politică și de atâta amăgeală ”. 00:12 00:16„Am semnat ca să scoată din deputații iștea, să rămână mai puțini și să se ducă președintele în atstavcă și să fie un președinte care să ne ajute”.

Președintele să fie ales de popor și imunitățile la parlamentari să fie scoase”.

Am semnat pentru toate punctele, pentru că tinerii la fel trebuie să constribuie la o schimbare în țară”.

Vreau ceva să se schimbe în țara asta, doarece la noi din anii 1992, țara merge în jos și în jos, toți fură și la noi acum este așa: sau ești bogat sau ești sărac, vă place să trăiți în șara asta, mie nu, eu plec doarece țara asta îmi este în gât”.

Potrivit reprezentanților grupului de inițiativă, locuitorii municipiului vin cu buletine pentru ași pune semnătura pe lista de circumscripție Bălți.

Colectăm semnăturile de pe data de 26 decembrie, la moment avem 3000 de semnături, lumea se inplică foarte active”.

Centrele mobile din Bălți sunt amplasate în Piața „Vasile Alecsandrii” și vor colecta semnături timp de trei luni. Pentru iniţierea referendumului sunt necesare cel puţin 200 de mii de semnături.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture