Grigorișin cere susținerea lui Usatîi în turul doi al alegerilor din Bălți

0

Moment jenant pentru candidatul independent la funcția de primar al orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, chiar în direct la TV8. Renato Usatîi a nu a prel apelurile acestuia. Grigorișin a fost provocat de moderatoarea emisiunii ,,Cutia Neagră”, Mariana Rață, să ia legătura cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Iar cel din urmă să iasă în fața bălțenilor cu îndemnul de a vota în favoarea lui Grigorișin.

,,- Domnule Grigorișin vă lansasem o provocare înainte de pauză. Să îl sunați în direct pe Renato Usatîi și să rugați să vă susțină?

– Eu îl rog pe Renato Usatîi să mă susțină, prin intermediul postului Dvs. de televiziune. Pentru că colegii mei încearcă să ia legătura cu el, dar telefonul lui este ocupat. El vorbește cu cineva. Eu mă adresez către el, știu că urmărește postul Dvs. Să mă susțină pe mine și colegii mei, care muncim în continuare. Astăzi trebuie să ne unim pentru protecția orașului nostru.

 

Întrebat cu ce la supărat pe Renato Usatîi, Nicolai Grigorișin a declarat că nu a făcut nimic rău.

,, – Ce rău ați făcut dumnevoastră că în așa hal s-a supărat Renato Usatîi?

Eu nu i-am făcut nimic rău lui Renato Usatîi și nici partidului. Eu mereu am lucrat pentru binele formațiunii.Dacă e așa de ce nu vrea să vă susțină?Pe vremea lui Plahotniuc când am fost supus celor 17 percheziții, când a fost supusă presiunilor familia mea, nici atunci nu m-am speriat și nu am fugit. Acum nu s-a întâmplat nimic. Eu mi-am încetat activitatea de membru al partidului pe 5 octombrie. Astăzi partidul, după cum a declarat Usatîi, va fi reorganizat. De asta am decis să particip, în calitate de candidat independent.”

Amintim că în urma scrutinului din 21 noiembrie, Marina Tauber, candidata P.P. ,,Sor” a acumulat circa 48% dintre voturi, iar pentru candidatul independent, Nicolai Grigorișin au votat aproximaiv 21% dintre alegători. Turul II de scrutin la Bălți va avea loc duminică, 5 decembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture