Grigorișin promite carduri pentru pensionari. Cum vor funcționa acestea?

0

Luptă aprigă pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți. Candidații care duelează în al doilea tur de scrutin, se întrec la promisiuni și la atacuri împotriva unul altuia. De exemplu candidatul independent Nicolai Grigorișin, promite deschiderea piețelor pentru fermieri, în fiecare sector al orașului. Totodată el a menționat că vor fi create carduri pentru pensionari. Este vorba despre o cartelă specială, care va oferi reduceri în farmacii, magazine și supermarketuri.

 

,, Am discutat cu specialiștii și este real de implimentat. Deci este vorba despre cardul pentru pensionar, care va oferi reduceri în farmacii, în supermarketuri. De asemenea planificăm să creăm piețe pentru fermieri în toate cartierele municipiului. Colegii mei au investigat cum putem face acest lucru. Eu cred că aceste schimbări vor ajuta bălțenii. În broșurile noastre, vor fi indicate și alte puncte și explicate în detaliu.”, a declarat Nicolai Grigorișin, candidat independent la funcția de primar.

 

Totodată Grigorișin a mai adăugat că nu se va arunca cu promisiuni pompoase, care nu pot fi realizate în cei doi ani de mandat.

,,Eu vă sfătui să citiți atent pliantele noastre electorale. Acolo este scris întreg programul nostru electoral. Vom scoate și alte broșuri pentru a informa fiecare bălțean despre planurile noastre pentru următorii 2 ani.”, a mai adăugat Nicolai Grigorișin, candidat independent la funcția de primar.

 

În aceiași intervenție live, candidatul independent Nicolai Grigorișin a adus o serie de acuzații la adresa condracandidatei sale.  Amintim că în urma scrutinului din 21 noiembrie, Marina Tauber, candidata P.P. ,,Sor” a acumulat circa 48% dintre voturi, iar pentru candidatul independent, Nicolai Grigorișin au votat aproximaiv 21% dintre alegători. Turul II de scrutin la Bălți va avea loc duminică, 5 decembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture