GUNOI CU IZ DE SCANDAL PE O STRADĂ DIN MUNICIPIUL BĂLȚI

256

Gunoi cu iz de scandal pe strada A. Paladi din municipiul Bălți. Un grup de locatari din această zonă a orașului refuză să-și plătească datoriile pentru salubrizare. Potrivit lor întreprinderea care se ocupă de colectarea deșeurilor din municipiul Bălți, Salubrity Solutions, de trei ani nu-și onorează obligațiile contractuale și nu evacuează resturile menajere.

Mai mult ca atât, oameniii indignați spun că sunt intimidați de administrația întreprinderii de colectare a deșeurilor și sunt somați să achite datoriile acumulate.

Bălțenii spun că sunt nevoiți să depoziteze deșeurile în saci. Însă astfel de acțiuni sunt inutile deoarece câinii maidanezi din preajmă împrăștie gunoiul.

Totodată, locuitorii de pe strada A. Paladi s-au adresat noului șef al întreprinderii Salubrity Solution, Andrei Musteață pentru aplanarea problemei. Persoanele nemulțumite cer conducerii întreprinderii să le fie anulate datorii din 2013 până în aprilie 2016. Din păcate, Andrei Musteață nu data dovadă de cordialitate.

Cmentariile sunt închise