LA BĂLȚI A FOST MARCATĂ „ZIUA SPORTIVULUI ȘI MIȘCĂRII OLIMPICE”

În dimineața zilei de 17 mai, zeci de sportivi, antrenori și susținători au invadat piața din fața primăriei municipiului Bălți, pentru a transmite un mesaj puternic societății: sportul înseamnă sănătate. Pe lângă tradiționala Cursă Olimpică, participanții au organizat diverse numere sportive.

În contextul sărbătorii au fost premiați sportivii care au obţinut rezultate mari la nivel național și internațional. Totodată, viceprimarul de Bălți, Igor Șeremet, a felicitat veteranii sportului moldovenesc și le-a înmânat cadouri.

Veteranii sportului spun că pentru ei această zi este cea mai importantă din an.

Potrivit șefului secției Tineret și Sport, Iurii Dmitracov, evenimentul a fost organizat mai devreme decât se preconiza. Asta pentru că sportivii bălțeni se pregătesc de competiții republicane, iar pe 22 mai este marcată o altă sărbătoare importantă.

Alergătorii primii curse cred că pentru astfel de competiții este nevoie de mult antrenament.

La sfârșitul competițiilor, cei mai buni au primit medalii și diplome de merit, cu îndemnul de a participa și la anul care vine.

NATALIA TOCARCIUC VLADIMIR TATARCIUC IURIE BOLD

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture