Handmade-ul este în vogă

Alegerea cadourilor pentru cei dragi sau decorarea casei în perioada sărbătorile de iarnă este uneori o adevărată dilemă. Fie că nu știm ce să alegem, fie că dorim să uimim cu surprize cît mai originale. Soluția acestei probleme poate fi simplă, handmade-ul, care în ultimii ani a devenit tot mai în vogă. Ne-am gîndit să vă venim în ajutor cu cîteva idei de cadouri handmade, care-i va lăsa „portret” pe membrii familiei și vă va scăpa de agitația din magazine.

Un obiect handmade nu întotdeauna înseamnă ieftin, însă dragostea cu care sunt create obiectele e mai scumpă decît banii.

Și dacă handmade-ul părea că ne-ar lua prea mult din timpul liber, Oxana ne-a demonstrat că poate confecționa un brăduț în doar 15 minute. Aici spune ea, totul depinde de dibăcia mîinilor.

Brăduțul hand made este doar una dintre opțiunile ingenioase pe care le puteți face. Iar dacă aveți mai multă imaginație, nu vă limitați, confecționați jucării, ghirlande, globulețe și tot ce ar putea crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Cu siguranță că cei dragi se vor arăta încîntați de efortul dumneavoastră.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture