Icoană făcătoare de minuni adusă la biserica „Sfânta Elizaveta” din orașul Bălți

Icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului de pe muntele Athos şi moaştele Sfântului Ierarh Nicolae au fost aduse la Bălți. Acestea sunt expuse la biserica „Sfânta Elizaveta” din sectorul Dacia.

Potrivit, parohului Vitalie de la biserica, Icoana Maicii Domnului hrănitoare de lapte, adusă de pe muntele Athos, înfăţişează smerenia nepătrunsă: Pruncul Mântuitor primeşte hrană ca oricare alt copil.

Toți creștinii, care au dragoste și nădejdie în Dumnezeu, doresc să primească ajutor de la Dumnezeu, pentru că această Sfântă Icoană a săvârșit multe minuni. Aveți credință și dumnezeu prin rugăciunele Maicii Domnului, ale Sfântului Ierarh Nicolae vă va ajuta pe toți.

Mai mulţi enoriaşi din orașul Bălți au venit să se închine relicvelor. Oamenii spun că s-au rugat pentru sănătatea lor şi a celor apropiaţi.

Multe ne dorim, în primul rând sănătate, fericire, la copii mei, nepoții mei, frații, surorile, pentru roada îmbelșugată, ploie la vreme.

Cerem bunăstare în casă, pâinică pe masă, pace sufletească și principala rugăciune la noi este iertare de păcate și asta-I cei mai principal.

Aș vrea să îndemn pe tineri să vină la acestă Sfântă biserică și să găsescă și ei dragostea față de biserică, față de acestă sfântă icoana.

Aș vrea să cer iertare de păcate, sănătate și success în toate pentru familia mea.

Atât icoana, cât și moaștele Sfîntului Nicolae se vor afla în biserica până pe data de 27 ianuarie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture