Imaginea zilei: Un Lamborghini Urus, evacuat din centrul Capitalei

Deși R. Moldova este considerată una dintre cele mai sărace țări din Europa, unii moldoveni totuși își pot permite o viață luxoasă și să-și procure mașini de milioane.

0

Un Lamborghini Urus, prețul căruia ar începe de la circa  218.000 de dolari, este unul dintre acele automobilele la vederea cărora moldovenii se întreabă de unde oare șoferul are atâțea bani pentru a-și permite o asemenea bijuterie pe 4 roți, transmite Știri.md.

Chear și cu toate acestea, șoferul acestuia se pare că își mai permite uneori să încalce regulile de circulație. Mașina acestuia a fost surprinsă noaptea aceasta cum este evacuată de pe o stradă din inima Capitalei.

Văzând cum mașina este evacuată mai mulți trecători și-au scos imediat telefoanele pentru a surprinde imaginile și de a le distribui pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât filmulețul imediat a devenit popular, iar internauții au început să se întrece la comentarii, pe când unii nu văd nimic deosebit, alții au început să facă glume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture