S.A. „FEE-Nord” are un nou director general interimar

0

Oleg Petelca este nou director general interimar al S.A. ,,FEE-Nord”. Anunțul dat a fost făcut luni, la data de 13 decembrie, de către Agenția Proprietăți Publice (APP), transmite zdg.md

Mai mult decât atât potrivit APP, Oleg Petelca a fost numit director general al S.A. „FEE-Nord” și va asigura interimatul funcției până la lansarea unui concurs în acest sens și desemnarea unui câștigător.

Oleg Petelca este cadru didactic la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Anterior a deținut funcția de manager de proiect în cadrul PRO-BUSINESS NORD A.O.,. Acesta  a deținut funcția de director adjunct al Centrului de Susținere a Businessului PROBIZNORD S.R.L. Petelca a fost șef de filială a unei bănci comerciale.

De menționat e faptul că anterior, Petelca a candidat la funcția de  șefie a Întreprinderii de Stat „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” (RED-Nord), care asigură distribuția a circa 30 la sută din energia electrică utilizată în R. Moldova.

În contextul dat potrivit noii conduceri, principalul obiectiv pe care și-l propune este digitalizarea serviciilor pentru a evita cheltuieli suplimentare, dar și stabilirea unor reguli noi în domeniul energeticii.

Mai mult decât atât aflat într-o vizită de lucru în capitala de nord a țării, directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, a asigurat noua administrație de suportul necesar pentru punerea în practică a proiectelor noi, dar și pentru dezvoltarea companiei.

Mă bucur să văd aici profesioniști desăvârșiți care și-au dedicat viața domeniului energetic. Voi, angajații, sunteți acea verigă importantă a lanțului uman al companiei, grație căruia întreprinderile și casele oamenilor – au lumină. Sper că noua conducere să lanseze și să pună în practică elemente noi, favorabile dezvoltării instituției, dar și cu impact pozitiv în creșterea profesională a fiecărui angajat. Vă doresc succes în toate câte intenționați să realizați, iar FEE-Nord să reușească să facă față tuturor provocărilor. Agenția Proprietății Publice va fi alături pentru a susține fiecare pas care va genera prosperitate întreprinderii, consumatorilor și țării”, a punctat Eugeniu Cozonac.

Menționăm că, SA „FEE-Nord” a împlinit anul acesta circa  6 ani de activitate și a fost fondată din contul patrimoniului SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord” și SA „Rețelele Electrice de Distribuție Nord-Vest”. Societatea deține licență pentru furnizarea energiei electrice pe teritoriul municipiului Bălți și alte circa 15 unități administrativ-teritoriale.

Anterior, ZdG a scris că societatea pe acțiuni ,,FEE-Nord” a înregistrat pe parcursul anului 2020 indicatori economici înalți, astfel depășind situația critică atestată în cadrul întreprinderii în anul 2019.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture