Turneul Republican de înot a ajuns la Bălți. 59 de medalii pentru înotători din Bălți

1

Turneul Republican de înot a ajuns la Bălți. Acesta s-a desfășurat în incinta bazinul „Delfin”, în perioada 10-12 decembrie.La competiție au participat peste 250 de sportivi din Chișinău, Tiraspol și Bălți. Elevii școlii de înot din Bălți au  câștigat 59 de medalii în clasamentul individual. 21 de aur, 24 de argint și 14 de bronz. La ștafeta generală tinerii s-au învrednicit de 6 medalii de aur, 7 de argint și 1 de bronz. Potrivit Președintelui Federației de Înot a Moldovei, Alexandru Goreacev, astfel de turnee oferă copiilor posibilitatea de a-și arăta abilitățile și de a identifica cei mai puternici înotători. Cei mai buni dintre ei vor reprezenta R.Moldova la campionatele internaționale. 

Președintele juriului, Eugen Pasecinic, a remarcat pregătirea înaltă a sportivilor și dorința băieților de a demontra un rezultat bun. Conform regulamentului competiției, înotătorii au concurat în grup și individual. Tinerii sportivi au parcurs mai multe distanțe de 50,100, 200 si 400 de metri, în următoarele stiluri de înot: liber, pe spate, piept și fluture.

Sportivii din Bălți cu greu și-au reținut emoțiile, atunci când au aflat rezultatele.

Toți participanții la turneu au primit premii și diplome. La această competiție au participat peste 55 de înotători din Bălți. Alexandru Tertea a devenit câștigătorul la categoria juniori. Conform rezultatelor competiției, bălțenii au câștigat locul 1 și marele premiu al turneului.

Citește și
  1. […] Sursa: btv.md […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture