IN ATENTIA CONCURENTILOR ELECTORALI!

Multstimați Concurenți electoral, candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova!

În Campania electorală, care a demarat, la  postul de televiziune TV Bălți puteți  beneficia de următoarele servicii  de promovare:

 1. Amplasarea spoturilor publicitare cu durata de 30 sec –  4 amplasări pe zi, la preț de 3000 lei per minut.
 2. Participarea la talk-show –ul «Te vreau Președinte», cu durata de 30 min. Formatul emisiuni presupune o discuție a candidatului sau reprezentantului acestuia cu moderatorul .

Costul de participare este de 50000 lei.  Emisia poate fi atăt în direct, cît și prealabil înregistrata. Zilele emisiei sunt luni și vineri  între orele 19 .30 – 20.00.

 1. Participarea la dezbaterile electorale.

Costuri.  Participarea la dezbateri este de 30000 lei. În caz, dacă concurentul electoral a încheiat și achitat un contract cu BTV pentru amplasarea spoturilor publicitare, sau participarea la emisiunea «Te vreau Președinte», în sumă de circa 50000 lei, participarea la o dezbatere este gratuită.

Regulamentul dezbaterilor:

 • La dezbateri vor putea participa  candidații sau reperezentanții acestora.
 • Dezbaterile vor avea loc în zilele de miercuri și joi  între orele 19.00 și 20.00. Emisie în direct.
 • La 1 emisiune de dezbateri vor putea participa 2 concurenți electorali.
 • Înscrierea la dezbateri se va face printr-o cerere în scris de către concurent sau reprezentantul acestuia la adresa electronică a postului BTV – btv@btv.md.
 • Inscrierea la dezbateri de către concurenții electorali se va infaptui în modul următor: în zilele de joi, vineri, sâmbătă,duminică, luni se vor înscrie participanții la dezbaterile pentru ziua de mercuri, în zilele de marți, miercuri și joi pînă la orele 12.00  la dezbaterile pentru ziua de joi. Postul BTV  va satisface primele 2 solicitări ale concurenților venite la posta btv@btv.md
 • Cererile se vor considera satisfăcute, în caz cînd concurentul va primi răspuns confirmător la adresa sa electronică și î-i va fi eliberată factura de plată și concurentul electoral participant la dezbateri va putea confirma plata.
 • Concurenții, care au depus cererea, dar nu au fost primii doi, pentru a fi selectați pentru participarea la dezbateri pentru ziua respectiva, au posibilitatea de a depune cereri de atitea ori cît consideră oportun .
 • Ordinea de prezentare în cadrul dezbaterilor este determinată prin tragerea la sorți înainte de inceputul dezbaterilor.
 • Timpul nefolosit intr-o rundă nu poate fi utilizat pentru alta.

Conținutul dezbaterilor.

4 runde .

 1. Rundă – «Autoprezentarea» , cu durata  de 6 min., a cîte 3 min pentru fiecare concurent.
 2. Rundă – «Răspunsuri la întrebarille moderatorului», cu durata rundei de 30 minute.  Fiecarui concurent  î-i vor fi puse a cîte 5 întrebari. Răspusul  concurentului  va dura 2 minute la fiecare întrebare. Ordinea  punerii  întrebarilor este una încrucișată.
 3. Rundă –  «Atacul cu întrebări». Intrebări reciproce a concurenților. A cîte 3 de fiecare. Durata punerii unei întrebarii este de 20 sec.,  răspunsul va dura 2 minute.
 4. Rundă –« Mă vreau Președinte, pentru că… »  Discursul  final al concurenților cu durata de 2 min. fiecare. 

Cu respect, echipa BTV

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture