MĂȘINĂRIA „ ADEVĂRULUI” PUBLIKA TV SE ÎNGLOADĂ ÎN SUBIECTE

Redacația postului de televiziune Publika TV  este în criză de idei și imaginație. Acest lucru îl demonstrează materialele difuzate despre unii membrii ai Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi, precum că ar fi certați cu lege.

 În materialul  numit „ Usatîi și preietenii săi penali”  jurnaliștii Publika TV informații eronate despre o conferință de presă care a avut loc  săptămâna trecută în fața Ministerului Afacerilor Interne, organizată de membrii Partidului Nostru.  

„Cer instituțiilor de drept să înceteze acțiunile împotriva membrilor formațiunii „Partidul Nostru”, dar chiar ei sunt certați cu legea. Majoritatea susţinătorilor lui Renato Usatîi, care s-au dat vineri în spectacol în faţa Ministerului de Interne, sunt certaţi cu legea. Unii au la activ chiar şi condamnări. O investigaţie efectuată de publika.md a scos la iveală trecutul, dar și prezentul pătat al prietenilor lui Usatîi. ”

După care în textul bine structurat este pieptănat  de-a fira păr fiecare persoană care a vorbit în fața presei. Cam așa arăta monologul  manipulator din acest material, fără a oferi posibilitatea sau admite unele intervenții  a celor vizați.

Fiind nedocumentați  jurnalișii PUBLIKA TV au atacat-o și pe Elena Grițco, consilier municipal în Primăria de Bălți, fără ai oferi dreptul la replică, mai mult ca atât au confundat imaginea ei, cu cea viceprimarului de Bălți, Lilia Sava.

Ea s-a manifestat prin agresarea echipei postului Publika TV, care filma un reportaj de la şedinţa publică a forului local. Griţco a fost deranjată atunci de întrebările despre decizia primăriei de a demola gheretele mai multor comercianți din Bălți.

La ședința de joi a consiliului municipal Bălți, Grițco a solicitat reprezentanților Publika Tv care se aflau la ședință să-I fie arătată fața în următoare materiale pe care le vor difuza.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture