În Moldova au fost confirmate 91 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la 1056 de cazuri

91 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 7 aprilie.

Astfel, numărul cazurilor confirmate în Republica Moldova a ajuns la 1056.

Viorica Dumbrăveanu a anunțat că astăzi au fost procesate 510 probe, dintre care 91 sunt pozitive. Dintre cazurile confirmate, 3 sunt de import (Ucraina, Olanda, Marea Britanie) și 88 de cazuri de răspândire locală.

De asemenea, premierul Ion Chicu a anunțat că „se păstrează riscul major în raionul Ștefan Vodă și Soroca. Avem și o creștere în raionul Glodeni. În celelalte raioane situația este sub numărul prognozat”.

Totodată, a fost anunțat decesul unei femei în vârstă de 54 de ani, care a fost internată pe data de 4 aprilie. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 22 de persoane. Totodată, 40 de persoane s-au însănătoșit.

Sursa: newsmaker.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture