Directorul unui hipermarket exclude posibilitatea unui deficit de produse alimentare 

Mărfurile de  pe rafturile magazinelor din oraș nu vor  lipsi, ne asigură  directorul magazinului ,,BONUS” Alexandr Orișiuc. El a menționat că a existat o întrerupere nesemnificativă a livrărilor, deoarece furnizorii nu erau pregătiți pentru o creștere mare a cererii pentru anumite produse.

Acum situația a revenit la normal. În ceea ce privește prețurile, potrivit directorului hipermarketului, acestea nu s-au schimbat, cu excepția unor produse importate, care au crescut în preț din cauza condițiilor complicate de transportare.

Alexandr Orișiuc a menționat că în hipermarketuri cererea la legume și fructe a crescut brusc. Motivul poate fi închiderea piețelor. De asemenea, rafturile cu cereale și conserve au fost golite pe pracursul a câtorva zile. Însă acum situația s-a aplanat: fie toți și-au făcut rezervele necesare, fie banii se termină.

Experții îndeamnă să nu ne lăsăm controlați de frică, pe fundalul fluxului de informații despre coronavirus. Teama provoacă unii oameni să cumpere hrișcă și hârtie igienică, iar alții sunt deranjați de ccea ce fac aceste persoane. Psihologii remarcă, de asemenea, că oamenii sunt stimulați să recurgă la aceste acțiuni, datorită fotografiilor și filmulețelor video care au surprins persoanele ce iau cu asalt rafturile cu hrișcă și hârtie igienică și ulterior sunt postate în mediul online.

Directorul unui hipermarket exclude posibilitatea unui deficit de produse alimentare

Directorul unui hipermarket exclude posibilitatea unui deficit de produse alimentare

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 8. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture