Când ar putea fi deconectat agentul termic la Bălți

Întreprinderea municipală „Termogaz” Bălți a propus încheierea sezonului de termoficare până la 15 aprilie. Despre aceasta a anunțat,  Stepan Munteanu în cadrul unei ședințe online cu șefii întreprinderilor municipale. În viitorul apropiat, se așteaptă temperaturi sub zero în timpul nopții, așa că nu există odată fixă când agentul termic va fi deconectat.

Totuși potrivit lui Munteanu acest lucru s-ar putea întâmpla aproape de 15 aprilie. Potrivit acestuia, deja mulți cetățeni cer ca sezonul de încălzire să fie încheiat, deoarece mulți dintre ei nu au bani pentru a achita facturile.

Stepan Munteanu Directorul Î.M. ,,Termogaz Bălți”: „În ceea ce privește sfârșitul sezonului de încălzire, primim o mulțime de apeluri și întrebări. Consumatorii sunt interesați atunci când va fi deconectat agentul termic. Mulți dintre ei sunt de acord pentru încheierea sezonului de căldură, pentru a economisi bani, desigur. Pe baza experienței noastre, vă sugerăm să încheiem sezonul de încălzire până pe 15 aprilie. Întrucât, conform prognozei meteoroligice, în continuare pe parcursul nopții vor fi temperaturi minime.

Reamintim că dispoziția pentru încheierea sezonului de încălzire în oraș ar trebui semnată de către primarul de Bălți. Anul trecut, sezonul de încălzire la Bălți s-a încheiat pe 9 aprilie.

Названа возможная дата завершения отопительного сезона в Бельцах

Названа возможная дата завершения отопительного сезона в Бельцах

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 7. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture