În municipiul Bălți au fost montate dispozitive speciale, care difuzează mesaje sonore despre Coronavirus

Inspectoratul de Poliție Bălți informează locuitorii despre pericolul infecției de Coronavirus. În piața Independeței, difuzoarele îndeamnă oamenii să respecte distanța socială și recomandările privind igiena personală. Șeful Secției de Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Bălți, Serghei Bejan, a declarat că în ultimele 3 luni, pe numele bălțenilor nu au fost întocmite procese verbale. Potrivit acestuia, sarcina poliției nu este să amendeze, ci să acționeze în funcție de gravitatea situației epidemiologice. În fiecare zi, atât cetățenii obișnuiți, cât și agenții economici primesc avertismente de la oamenii legii.

Conform deciziilor Comisiei Naționale de Sănătate Publică, angajații Inspectoratului de Poliție Bălți desfășoară activități de informare a populației în piețe, centre comerciale, supermarketuri și în transportul public. Serghei Bejan a menționat că nu toată lumea ține cont de avertismentele privind respectarea restricțiilor. În asemnea caz, se întocmește un process verbal.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 191.197. Menționăm că în prezent sunt 18.347 de cazuri active în R. Moldova.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture