În ultimele 24 de ore 9 bălțeni au murit. Vaccinarea împotriva covid-19 este singura șansă de a scăpa de virus și restricții

În Spitalul Clinic Bălţi sunt internați 314 pacienţi.

0

Tot mai mulți oameni își pierd viața din cauza infecției Covid. În ultimele 24 de ore, 42 de persoane au murit din cauza infecției. Potrivit Ministerului Sănătății, pe 2 noiembrie au fost confirmate 1.074 cazuri noi. În Spitalul Clinic Bălţi sunt internați 314 pacienţi. Dintre aceștia, 162 sunt locuitori ai municipiului Bălți. În ultimele 24 de ore, 9 persoane din Bălți au decedat în urma complicațiilor Covid. Potrivit lui Ala Condrea, numărul de cazuri noi crește atât de alarmant, din cauza reticenței unora de a se vaccina. Potrivit medicului, pacienții imunizați suferă o formă mai ușoară a infecției.

Potrivit experților, vaccinarea împotriva covid-19 este singura șansă de a scăpa de virus și restricții. Veaceslav Batîr a reiterat că vaccinul este disponibil pentru toată lumea.

„I-aș sfătui să nu aștepte moartea sub formă de covid. Când își vor da seama de gravitatea situației, va fi prea târziu. Am mai multe exemple când, din păcate, rudele încep să realizeze gravitatea atunci când persoana a murit deja. Abia atunci încep să se vaccineze. Nu aș vrea să se ajungă la asta, să ne vaccinăm cu toții împreună.”

Veaceslav Batâr a subliniat că obținerea unui vaccin împotriva coronavirusului este mai ușor ca niciodată. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la orice punct de vaccinare, care se află în fiecare centru de sănătate. Trebuie să aveți doar buletinul de identitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture