Încă 3 milioane de euro pentru Arena Chișinău

0

Guvernul a decis alocarea a peste 3 milioane euro pentru Arena Națională, tranșa anuală conform parteneriatului public privat. Vicepremierul Andrei Spînu a declarat  că obiectivul ar putea fi dat în exploatare chiar în primăvară. Conform estimărilor, se vor începe lucrările la căile de acces pentru Arena Chișinău, iar în primăvară, acest obiectiv va fi dat în exploatare, transmite n4.md.

„Știm că subiectul Arena Chișinău este de interes sporit, însă trebuie să luăm în calcul că acest parteneriat public privat a fost semnat într-o perioadă în care la guvernare era regimul Plahotniuc. Contractul care a fost semnat este unul care protejează în mod special partenerul privat, chiar dacă de multe ori am menționat că noi credem că organele de drept trebuie să facă claritate despre modul cum a fost semnat acest parteneriat și cine se face responsabil de acest parteneriat”.

Mai mult decât atât fostul parlamentar Alexandr Slusari a declarat anterior că „situația cu Arena Națională devine tot mai alarmantă”, iar Guvernul trebuie cât mai „rapid să formuleze foarte clar planul de acțiuni în raport cu acest subiect”.

Reamintim faptul că complexul sportiv „Chișinău Arena” urma să fie dat în exploatare în luna octombrie, 2019, exact la un an de la începerea lucrărilor

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture