Incendiu în raionul Ocnița, localitatea Otaci. Arderea s-a produs la o uscătorie de cereale

Pentru lichidarea incendiul a fost necesară intervenția a 7 echipaje de pompieri inclusiv o autoscară.

0

Angajații IGSU au intervenit în dimineața zilei de 03 decembrie pentru a lichida un incendiu în raionul Ocnița, localitatea Otaci. Apelul către  Serviciul unic de urgență 112 a fost recepționat în jurul orei 7:27.

În contextul dat potrivit informațiilor înregistrate, arderea s-a produs la o uscătorie de cereale. Ajunși la fața locului , pompierii au stabilit că un turn plin cu porumb a fost cuprins de flăcări. Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost îndreptate în jur de  7 echipe de pompieri inclusiv o autoscară, pentru lichidarea și localizarea arderii.

Conform comunicatul emis de IGSU, au fost create circa 3 sectoare de luptă pentru localizarea arderii și evitarea răspândirii focului.  Salvatorilor și pompierilor la fața locului au  creat statul major pentru gestionarea intervenției . Angajații echipelor IGSU au reușit localizarea arderii în jurul orei  09:52. Mai mult decât atăt de menționat e faptul că în timpul intervenției nici o persoană nu a avut de suferit.

La momentul actual  angajații IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului. Potrivit datelor preliminare, flăcările puternice  au nimicit două secțiuni a uscătoriei unde au fost depozitate mai multe tone de grâu și porumb. Menționăm faptul că circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture