Incendiul la Glodeni: O casă bătrânească din localitatea Viișoara a fost cuprinsă de flăcări

Angajații IGSU au stabilit că flăcările au cuprins în totalitate o casă cu suprafața de circa  56 m2 cu trei camere.

0

O casă bătrânească din localitatea Viișoara, raionul Glodeni a fost cuprinsă de flăcări în această noapte. Potrivit comunicatului emis de IGSU apelul către serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:53.

Potrivit datelor  preliminare înregistrate de către serviciul unic de urgență focul a cuprins o casă de locuit. Pentru lichidarea incendiului , la fața locului a intervenit o echipă de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că flăcările au cuprins în totalitate o casă cu suprafața de circa  56 m2 cu trei camere.

Mai mult decât atât în timpul misiunii, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 82 de ani. Arderea a fost localizată în jurul orei 00:16, iar incendiul a fost lichidat complet către ora 02:34. Potrivit datelor oferite de IGSU, în urma incendiului flăcările au distrus casa bătrânească și bunurile materiale din interiorul acesteia. În continuare speciaștii urmează să stabilească cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture