Primele declarații ale șoferului autobuzului care a accidentat mai multe automobile

0

Șoferul autobuzului care a accidentat peste 15 automobile a oferit primele declarații. Potrivit sursei protv.md bărbatul a spus că a pus frâna de mână, iar din cauza unor defecțiuni electronice acesta s-a pornit din loc accidentând mai multe automobile. 

” Am parcat autobuzul la satație, după care m-am dus la dispecerat. Când am venit nu era autobuzul. Ma uit la deal, la vale… nu-i. Mi-a spus un bărbat că s-a cotit la vale. L-am verificat, frâna de mână era pusă, dar dacă el e electronic cine știe ce are. El s-a dus singur la vale”,   a spus șoferul autobuzului.

Potrivit comunicatului emis de IGSU autobuzul  de pe ruta 47 a tamponat circa 15 autovehicule parcate în zonă. La locul producerii accidentului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori, care  ajunși la destinație au stabilit că autobuzul parcat fără pasageri și șofer a început mișcarea în spate pe o distanță de circa 300 de metri tamponând în consecință 15 autovehicule. Astfel în urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor traumate, care au fost ulterior predate medicilor pentru îngrijiri medicale. Menționăm faptul că în urma incidentului persoane decedate nu au fost raportate. Salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la 3 autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Atenție! Limbaj licențios.

Facebook/Iurie Cojuhari

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture