India folosește drone pentru a livra dozele de vaccin anti-COVID-19

Dozele de vaccin au fost livrate la o distanţă aeriană de 15 kilometri într-un interval de aproximativ 15 minute.

Cu ajutorul unei drone în statul Manipur din nord-estul Indiei ,câteva doze de vaccinuri anti-COVID-19 au fost livrate luni , a declarat ministrul Sănătăţii din această ţară, Mansukh Mandaviya, transmite stiripesurse.ro.

Dozele de vaccin au fost livrate la o distanţă aeriană de 15 kilometri într-un interval de aproximativ 15 minute de drona fabricată în India. Distanţa rutieră dintre cele două zone este de peste 26 de kilometri.

Ministrul a precizat că această practică va fi desfăşurată în mod regulat în viitor, adăugând că India are o mare diversitate geografică, iar dronele pot fi utilizate pentru a livra oriunde bunuri esenţiale.

Putem folosi drone la furnizarea de medicamente salvatoare importante (şi) la colectarea probelor de sânge. Această tehnologie poate fi utilizată şi în situaţii critice. Această tehnologie s-ar putea dovedi revoluţionară în contextul provocărilor asociate furnizării îngrijirii medicale, în special a consumabilelor sanitare din zonele dificile’‘, a precizat oficialul.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture