Polițiști au depistat încălcări în domeniul comercializării produselor ce conțin nicotină

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI) au efectuat un șir de acțiuni în vederea identificării încălcărilor în domeniul comercializării produselor ce conțin nicotină.

Pe parcursul săptămânii trecute, ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații au efectuat un șir de acțiuni în vederea identificării încălcărilor în domeniul comercializării produselor ce conțin nicotină, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

În urma verificărilor efectuate de către  ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații, au fost depistate mai multe puncte comerciale, în care era comercializată marfă fără acte ce ar demonstra proveniența, calitatea și conformitatea acesteia, inclusiv țigări electronice cu conținut de nicotină, pe cutiile cărora lipsea informația pentru consumator despre nocivitatea acestora, în limba de stat.S-a constatat că unul dintre agenții economici nu dispunea de documentele permisive desfășurării genului dat de activitate.

Mărfurile cu conținut de nicotină au fost ridicate în cadrul cercetărilor , fără acte de proveniență în sumă de peste 150 000 de lei.În privința agenților economici au fost inițiate proceduri contravenționale, iar instanța de judecată urmează să se expună în privința mărfii sechestrate.

Foto: Poliția Republicii Moldova
Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture