Întreprinderile din Bălți unde au demarat noi misiuni de audit intern

În municipiul Bălți continuă auditurile interne la mai multe întreprinderi. Potrivit auditorului din cadrul primăriei, Natalia Vulpe, la data de 3 noiembrie s-a dat startul unor noi misiuni de audit.

Este vorba despre întreprinderea municipală „Direcția de troleibuze Bălți” și instituția medico-sanitară publică „Spitalul clinic municipal Bălți”. Menționăm că la acest spital, anterior, a fost deja desfășurată o astfel de misiune.

Conform dispoziției primarului, sunt incluse în listă toate întreprinderile municipale, inclusiv și spitalul clinic municipal, chiar dacă anterior acolo a fost defășurată o astfel de misiune. Nu vă putem spune oarecare termeni, depinde de complexitate”, a menționat Natalia Vulpe, auditor intern din cadrul primăriei.

Deși nu a putut vorbi despre o dată concretă cînd vor fi finisate aceste două audituri, Natalia Vulpe a menționat că speră să reușească pînă la sfîrșitul anului 2015. Următoarea întreprindere unde urmează să înceapă un audit intern este „Apă-Canal Bălți”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture