ION STURZA CERE PREȘEDINTELUI SĂ IASĂ ÎN FAȚA MULȚIMII

Într-o postare pe facebook, Ion Sturza, îndeamnă manifestanții să-și păstreze calmul și să protesteze pașnic. De asemenea, acesta vine c-o remarcă către președintele țării: „ Înainte de a „pupa” Constituția și a pleca la culcare, să iasă în fața națiunii”.

Da, suntem umiliți, jefuiți, trădați. Oligarhii și-au consolidat poziția de capturare a statului moldovenesc. Avem o guvernare ilegală, născută prin fraudă și corupere. „Partenerii” au făcut o opțiune „geostrategică”, în detrimentul interesului oamenilor simpli. Și totuși, vă îndemn la calm și rațiune. Să manifestăm pașnic, democratic și legal. Să nu uităm: clădirile instituțiilor statului sunt un bun al tuturor, iar polițiștii sunt frații și copiii noștri.Vom învinge necuratul cu lumina înțelepciunii. Îi vom „rade” la alegeri, alegeri anticipate!

Îi cer garantului Timofti, înainte de a „pupa” Constituția și a pleca la culcare, să iasă în fața națiunii cu un mesaj de îndemn la calm. Îi sugerez reprezentantului sponsorului „guvernării stabile”, domnului James Pettit, să iasă de urgență în fața moldovenilor cu garanții că jocurile „geostrategice” ale băieților „mari” nu vor fi făcute în detrimentul oamenilor simpli și nu vor susține oligarhia coruptă”, scrie Ion Sturza pe facebook.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture