POLIȚIA ÎMPIEDICĂ VENIREA MANIFESTANȚILOR LA PROTESTUL DIN CHIȘINĂU

Forțele de ordine împiedică venirea manifestanților la protestul din Chișinău. Susținătorii „Partidului Nostru”, Partidul Socialiștilor și a Platformei Da, au precizat că oamenii din mai multe raioane din țară urmează să ajungă la Chișinău, însă aceștia ar putea fi opriți de oamenii legii la ieșirea din localități.

Reamintim că ieri, sute de oameni s-au adunat în faţa Legislativului, scandând „hoți”„ iuda”„ jos mafia”, în acest timp deputaţii votau învestirea cabinetului condus de Pavel Filip. Când au aflat că executivul a primit votul de încredere, demonstranţii au devenit violenţi. Ei au rupt cordonul forţelor de ordine şi au reuşit să pătrundă în câteva camere de la parter.

Ulterior, demonstranții au părăsit clădirea, iar, spre miezul nopții, membrii noului guvern au depus jurământul în fața președintelui Nicolae Timofti.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture