Jocuri de cărți cu bani descoperite de polițiștii din Soroca. 9 bărbați prinși în flagrant

0

Jocuri de noroc la Soroca. În rezultatul acțiunilor desfășurate în cadrul operațiunii “Cascada” a fost descoperită activitatea ilegală a unor persoane, locuitori ai raionului respectiv, care ar fi desfășurat jocuri de noroc neautorizate. 9 bărbați au fost surprinși în flagrant, într-un local din municipiul Soroca. Indivizii cu vârstele cuprinse între 19 și 59 de ani jucau cărți cu bani.

 Localul în care se practica activitatea ilegală, era închiriat de unul dintre ei, un bărbat de 52 de ani, care anterior ar fi folosit acest spațiu pentru comerț.

 În timpul intervenției poliţiştii au depistat şi ridicat pachete cu cărți de joc și bani in sumă de peste 2000 de lei.

 Din declarațiile participanților s-a stabilit că taxele percepute de la jucători variau de la 100 până la 500 de lei.

 Prin urmare, activităţile au fost sistate, iar participanții au fost atrași la răspundere contravențională conform art. 356 din Codul contravențional.

 Persoana vinovată de comiterea contravenției de desfășurare a jocurilor de noroc neautorizate se sancţionează cu amendă de până la 3000 de lei.

 Totodată, participanților le-au fost întocmite procese verbale contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și transmitere a infecției Covid-19.

 Menționăm că toți jucătorii de cărți depistați în localul respectiv, anterior au fost cercetați penal pentru diverse infracțiuni. Unii dintre aceștia și-au ispășit pedeapsa în penitenciar.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture