LA 15 ANI, CU 400 DE RONI ȘI-A ÎNCEPUT O MICĂ AFACERE

126

La doar 15 ani a reușit să-și pună pe roate propria afacere. Aproape de un an Felicia Dragan, pictează maiouri pentru mici și mari. Primii bani investiți în ideea tinerei, au fost 400 de roni, donați de către Minodora Petrișor din România. Acum Felicia dedică picturilor personalizate, care la început i-au fost și ca un refugiu, mult timp, dragoste și o parte din viziunea sa.

,,Primele maioruri le-am desenat cu prorpiile idei, pentru ca să-mi fac modele ca clienții să vadă ce pot să propun.”

Pe masa mică din camera ei, mereu o așteaptă vopselele și cele 9 pensule. Cu ajutorul lor transformă din banalele maiouri albe, adevărate articole fashion, pe care și casele de modă ar fi invidioase.

Fiind că este în ultimul an de gimnaziu, Felicia mai are și mult de studiat. Materialul de la scoală i se dă foarte ușor, de aceea îi rămâne mai mult timp pentru lucrul care îl face cu mare pasiune, pictatul.

,,Îmi ia vreo 2 zile ca să desenez un maiou, pentru că într-o zi pot să desenez schița și a doua zi încep să lucrez cu culorile.”

Prețurile modeste o bucură cu un profit, totuși acest lucru vine din plăcerea de a picta.

,,Am un profit oarecare din această ocupație, însă mai mult o fac din plăcere pentru că pictura a reprezentat pentru mine un refugiu, o pasiune pe care am transformat-o în această ocupație.”

Din luna august a anului trecut, Felicia Dragan și-a pictat o colecție de peste 15 maiouri. Toate au fost făcute pentru clienți cu dragoste și pe care se văd o părte din sufletul creatoarei.

Cmentariile sunt închise