La Bălți au ajuns furele cu ajutorul umanitar din Germania

185

Încă un lot de ajutor umanitar din Germania a ajuns la Bălți. Organizația de caritate germană „Helping Hands” în cooperare cu asociația publică Speranța va distribui paturi, saltele, haine, scaune cu rotile, obiecte de igienă instituțiilor medicale și celor care au nevoie.

 O parte din ajutorul umanitar va fi trimis la spitalul regional al orașului Edineț și familiilor numeroase , cărora  le este important să știe că de ei nu au uitat.

Pe lângă Bălți și Edinete, ajutorul umanitar va fi distribuit în satele Elizavetovca, Corpaci, Tarnovo, Viișoara și în centrul vârstnicilor din satul Terebna. Potrivit lui Raisa Ceremuș, președintele organizației de caritate germană Helping Hands a trimis personal mobilă și haine unei familii numeroase din Bălți.

Organizația Helping Hands funcționează de peste 20 de ani. Voluntarii oferă ajutor umanitar în România, Ucraina și acum în Moldova. Pe lângă Bălți, ajutorul umanitar este destinat organizațiilor și instituțiilor din alte așezări din regiunea de nord a țării.

La Bălți au ajuns furele cu ajutorul umanitar din Germania

La Bălți au ajuns furele cu ajutorul umanitar din Germania

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 21. November 2019

Cmentariile sunt închise