Lecții online a doua zi după scrutin. 46 de secții de vot din Bălți sunt amenajate în instituții de învățământ

0

Luni, 20 decembrie, majoritatea instituțiilor de învățământ din municipiul Bălți vor desfșura lecțiile în regim-online. Este vorba despre şcolile, gimnaziile, liceele, dar și alte instituții, în care sunt amplasate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru funcţia de Primar al municipiului Bălţi. Decizia a fost luată de comisia municipală de sănptate publică, marți, 14 decembrie. După scrutin, clădirile instituţiilor de învăţământ vor fi supuse măsurilor de dezinfecţie şi igienizare.

Pentru alegerile locale din 19 decembrie, pe teritoriul orașului vor fi deschise 60 secții de votare. Dintre acestea 46 sunt amenajate în edificiile instituțiilor de învățământ.

Direcţia învăţământ, tineret şi sport a Primăriei anunță că va asigura organizarea calitativă a procesului educaţional în instituţiile de învăţământ sus-menţionate în regim online.

Cel de-al doilea scrutin al alegerilor din Bălți a fost stabilit pentru data de 19 decembrie. Lupta pentru fotoliul de primar se va da între candidatul independent Nicolai Grigorișin și Nicolai Chirilciuc, înaintat de Partidul Politic „Patrioții Moldovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture