LIDERII PROTESTATARILOR ÎL CHEAMĂ PE CANDU LA FORUMUL CIVIC

Liderii protestatarilor refuză invitația la dialog a Președintelui Parlamentului, Andrian Candu și îl invită pe acesta să participe la forumul civic, convocat vineri la ora 10.00, unde va fi prezentă toată elita moldovenească.

Liderul Platformei Da, Andrei Năstase, a declarat că actuala guvernare nu a venit cu nici un răspuns la revendicările protestatarilor prezentate duminica, 24 ianuarie, în Piața Marei Adunări Naționale.

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a îndemnat pe susținătorii acțiunelor de protest să cumpere flori pentru ziua de mâine.

Noi nu vom ceda. Mâine nu vom merge la ora nouă la Candu. Dumnealui dă comunicat de presă, mai nu ne spune ce să facem. Nu trebuie să ne încercați răbdarea. La ora 10 îl așteptăm pe Andrian Candu la forumul civic. Dragi cetățeni, pregătiți flori. Pentru ce, o să vă spun mâine”.

Ultimatumul înaintat de liderii protestatarilor, actualei guvernări, a expirat joi la ora 17.00.

Oamenii au cerut anularea votului de învestire a Guvernului Filip, dizolvarea Parlamentului şi declanşarea alegerilor parlamentare anticipate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture