Locuitorii din Bălți, despre Tauber: Așa cum lucrează cei din Partidul „ȘOR”, în doi ani, se vor vedea deja rezultatele (P)

0

Locuitorii din Bălți susțin programul de dezvoltare a orașului, propus de candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar, Marina Tauber, și sunt siguri că ea va aduce schimbările de care are nevoie municipiul. Localnicii susțin că Marina Tauber are experiența necesară, au încredere în ea și sunt gata să o voteze la alegerile locale noi din 21 noiembrie. 

„Programul pe care l-a prezentat îmi convine. E foarte, foarte bun. Să dea Dumnezeu să fie aleasă și să facă măcar cât de cât ordine în oraș, pentru că astăzi avem un dezastru în Bălți”, a declarat o locuitoare a orașului. 

„Ne așteptăm ca Marina Tauber să construiască un oraș frumos”, a spus o femeie din Bălți.

„Așa cum lucrează cei din  Partidul „ȘOR”, în doi ani se vor vedea deja rezultatele”, este de părere un alt bălțean.

Un alt bărbat spune că bălțenii și nu doar ei cunosc foarte bine cât de mult s-a dezvoltat Orheiul și celelalte localități conduse de primarii Partidului „ȘOR”.

„Ea și doar ea. A făcut foarte multe în Orhei și altcineva în afară de Marina Tauber nu ne va putea salva”, a spus o femeie din municipiu.

„Ea vrea, luptă pentru ceea ce vrea și va face tot ce a promis. Noi credem în ea. Aproape tot orașul e pentru ea”, a declarat o altă locuitoare a orașului Bălți.

La scrutinul local din 21 noiembrie, candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, se află pe poziția a 9-a în buletinul de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture