Mai multe străzi din Bălți vor fi reparate

Anul acesta mai multe străzi din orașul Bălți vor fi reparate. Potrivit viceprimarului de Bălți, Igor Șeremet lucrările de reparație nu au fost efectuate pentru că, autoritățile locale înainte de alegeri au epuizat tot bugetul destinat reparației și reconstrucției străzilor.

Autoritatea locală a menționat că 17 mil de lei, care provin din bugetul local și Fondul Rutier sunt prea puțini pentru reparația totală a drumurilor din municipiu.

Igor Șeremet a precizat că anul acesta vor fi supuse lucrărilor de reparație și drumurile adiacente blocurilor de locuit. În acest scop din bugetul local și Fondul rutier vor fi alocate 5 mil de lei.

Viceprimarul a menționat că lucrările pentru reconstrucția drumurilor vor demara atunci când condițiile meteorologice vor fi favorabile. Prima pe lista străzilor care va fi supusă reconstrucției este Mihai Sadoveanu urmată de Strada Victoriei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture