Colete cu substanțe interzise, aruncate peste zidul pușcăriei

Obiecte interzise au fost aruncate peste zidul pușcăriei din orașul Bălți. Un corp sferic cu masă vegetală mărunțită, a cărei proveniență este necunoscută a fost găsit de angajații penitenciarului nr. 11 din mun. Bălți, pe teritoriul instituției. Santinela care a observat aruncătura a anunțat ofițerul de serviciu pentru a verifica obiectul.

În aceeași zi, un caz similar a fost înregistrat în Penitenciarul nr.4-Cricova, unde angajații au depistat un obiect sferic învelit cu bandă adezivă, care era umplut cu substanță vegetală mărunțită.

Totodată, în urma verificării teritoriului Penitenciarului nr.5-Cahul a fost depistat un colet care era umplut cu praf granulat de culoare cafenie şi 20 de pastile. La doar două ore diferență, în aceeași instituție de detenție a fost depistat un pachet cu drojdie uscată și alte 25 de pastile de proveniență necunoscută dar și o spirală electrică.

În privința acestor cazuri au fost sesizați, angajații Inspectoratelor de Poliție teritoriale, în scopul investigării cazurilor şi luării unor decizii conform legislaţiei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture